+3670 948 2885 | +3670 332 2915 info@minnamasszazs.hu

HATÁLYOS: 2020. Január 09.

1, BEVEZETŐ

Számunkra nagyon fontos, hogy betartsuk az aktuálisan érvényes adatvédelmi szabályozásokat és törvényeket, védjük az oldal látogatóinak, illetve ügyfeleink és partnereinek személyes adatait, ezért valamennyi, személyes adatnak minősülő adatot az adatvédelmi alapelveknek megfelelően kezelünk.

Jelen tájékoztató azért készült, hogy a hatályos és érvényes adatvédelmi követelményrendszereknek és jogszabályi környezetnek eleget téve röviden bemutassa a minnamasszazs.hu internetes site személyes adatokra vonatkozó adatkezeléseit.

A minnamasszazs.hu website-nak két fő célja van,

bemutaja az általunk nyújtott szolgáltatásokat ,

elérhetőségi és kapcsolattartási információkat és csatornákat tartalmaz.

Személyes adatainak védelme érdekében korrekt tájékoztatási gyakorlatot követünk. Az alábbiakban részletesen tárgyaljuk és bemutatjuk a minnamasszazs.hu adatvédelemre irányuló lépéseit, és az adatgyűjtéssel kapcsolatos folyamatait. Honlapunkon kizárólag az itt leírt módon gyűjtünk személyes információkat.

Amennyiben kérdései vannak, vagy az általunk kiadott adatvédelmi nyilatkozat ellenére aggályai merülnének fel kérjük, keressen meg bennünket.

Az adatokat a minnamasszazs.hu tulajdonosa, Minkó-Csontos Anna E.V kezeli.

Kapcsolati adatok:

Teljes jogi név: Minkó-Csontos Anna E.V – továbbiakban üzemeltető

E-mail cím:info@minnamasszazs.hu

A minnamasszazs.hu tárhelyszolgáltatója:

Webonic Kft.

8000 Székesfehérvár

Budai út 9-11.

Cégjegyzékszám: 07-09-025725

Adószám: 25138205-2-07

Közösségi adószám: HU25138205

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11.

2, MILYEN SZEMÉLYES ADATOKAT KEZELÜNK, ÉS MILYEN OKKAL?

A személyes adatok azok, amik egyértelműen lehetővé teszik egy egyén pontos azonosítását, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Az érzékeny személyes adatok közé tartoznak a faji vagy etnikai hovatartozásra, politikai hovatartozásra, vallási vagy egyéb meggyőződésre, szakszervezeti tagságra, fizikai vagy szellemi egészségre, szexuális életre és bűnügyi múltra vonatkozó adatok, valamint egyes esetekben a társadalombiztosítási azonosító jelre, vagy a pénzügyi helyzetre vonatkozó adatok. Fenti érzékeny adatokat nem gyűjtünk, amennyiben ilyen adatokhoz jogszerűen jutunk hozzá, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az üzleti tevékenysége során szerzett, érzékeny személyes adatokat bizalmasan kezeljük és gondoskodjunk azok biztonságáról.

A minnamasszazs.hu oldalon az alábbi személyes adatokat kezeljük.

KOMMUNIKÁCIÓS ADATOK

Ide tartozik bármilyen üzenet, amit a weboldalon keresztül, e-mailben, közösségi média üzenetben, vagy bármilyen kommunikációs formában juttat el hozzánk (például név, e-mail cím, telefonszám).

Amennyibenn közvetlen kapcsolatba szeretne kerülni a Minna Masszázs Stúdió, kérdése vagy észrevétele van, ezt közvetlen üzenet küldésével megteheti.

Ebben az esetben kapcsolatba léphetünk Önnel és hozzáférünk az Ön által megadott személyes adatokhoz, valamint esetileg meghívhatjuk rendezvényekre, tájékoztatókra, valamint egyéb marketingtevékenység céljából is megkereshetjük Önt.

Szeretnénk kérni, hogy ezen üzenetben a kapcsolat létesítéséhez szükséges legfontosabb információkon kívül ne osszon meg velünk további személyes adatot.

Ebben az esetben is mindent megteszünk azért, hogy az adatok kezelése jogszerűen történjen.

MARKETING ADATOK

A vállalkozás tevékenysége során nélkülözhetetlen fontosságú marketingkommunikáció folytatása. Az ezzel kapcsolatos adatkezelés jogalapja a kifejezett érdeklődés mutatása a szolgáltatásaink felé és a felhasználók kifejezett hozzájárulása. A hozzájárulás felfüggesztését, és az üzenetekről való leiratkozást minden esetben jól látható módon lehetővé tesszük. Minden egyes e-mail alján megtalálható a leiratkozáshoz szükséges link, vagy az adatbázisból való eltávolítás kérhető az info@minnamasszazs.hu e-mail címen is.

A gyűjtött adatokat időnként felhasználhatjuk olyan célokra, mint célzott, releváns hirdetések biztosítása a Facebook™ platformon, illetve különböző dinamikus hirdetési felületeken, és mérjük a hirdetések hatásos működését. Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeklődése a tevékenységünk felé, ami lehetővé teszi a számunkra, hogy a biztonsági elvárásoknak megfelelően feldolgozzuk ezeket az adatokat, és az üzlet növelésére felhasználjuk a hatásosabb működés érdekében.

TECHNIKAI ADATOK

Amibe beletartoznak az oldal használata során keletkezett adatok, mint az IP cím, esetleges bejelentkezési információk, böngészőadatok, az egyes oldalak látogatási ideje, oldalmegtekintések és navigációs utak, az oldalak látogatásának száma és időpontja, időzónák, és a készülék adatai, amivel megtekintette az oldalt.

Az adatok forrása analitikai szoftver.

Ezeket az adatokat azért dolgozzuk fel, hogy kielemezzük a felhasználók szokásait az oldalon, megőrizzük az oldalunk biztonságos működését, és megértsük az egyes marketingdöntéseink hasznosságát.

Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeklődése a tevékenységünk felé, ami lehetővé teszi a számunkra, hogy a biztonsági elvárásoknak megfelelően feldolgozzuk ezeket az adatokat, és az üzlet növelésére felhasználjuk a hatásosabb működés érdekében.

COOKIE-K

A cookie olyan technológia, amelynek segítségével a honlapunk információs jeleket („azonosítókat”) tárolhat az Ön böngészőjében. A honlapon található cookie-kat mi nem használjuk olyan személyek azonosítására, akik csupán látogatói az oldalunknak. A cookie-k segítségével, az oldal forgalmának mintáit követjük, illetve egyes cookie-k segítségével követjük nyomon, hogy mi érdekli Önöket böngészés közben, mit tartanak fontosnak, illetve még hatékonyabbá tesszük a felhasználói élményt. A weboldalunkon megjelenő némelyik sütit harmadik fél szolgáltatóink helyezik el.

A célunk az, hogy a minnamasszazs.hu használata minél felhasználóbarátabb és személyesebb legyen.

Minna Masszázs Stúdió oldalon lévő cookie-k:

elengedhetetlen

marketing

analitikai

Ön bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja weboldalunkon a Sütinyilatkozathoz való hozzájárulását, melyet a következő módonok tehet meg:

-a webhelyen megjelenő cookie figyelmeztetések segítségével letiltható ezek betöltődése

-a böngészőben a “cookie”-k letiltásával

Chrome böngészőnél : https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=hu )

Firefox böngészőnél: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn

3, HOGYAN GYŰJTÜNK ADATOKAT?

Személyes adatokat gyűjthetünk olyan módon, hogy a felhasználó direkten biztosítja a számunkra (például egy üzenet küldésével).

Továbbá bizonyos adatokat automatikusan kerülnek gyűjtésre az oldal használata során, például ú.n. “cookie”-kkal és hasonló technológiákkal. Ezek csak a felhasználó hozzájárulásának megadása után lépnek működésbe.

Bővebb információért kérjük nézze meg a Cookie Nyilatkozatunkat.

Bizonyos adatokat külső partnerektől fogadunk, mint például analitikai szolgáltatóktól, mint a Google (EU-n kívüli partner), hirdetési hálózatoktól, közösségi média platformoktól, mint a Facebook™ (EU-n kívüli partner). Nem vállalunk felelősséget azért, ha Ön a közösségi média platformokon milyen személyes adatokat és milyen módon oszt meg, illetve hogy mi történik ezekkel az adatokkal.

4, AZ ADATVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS GYAKORLATI LÉPÉSEINK

Számunkra rendkívül fontos a felhasználók adatainak védelme és a hatályos szabályozásoknak való megfelelés, ezért a minnamasszazs.hu oldalon kiemelt fontosságúként kezeljük az adatvédelmet, és jelentős erőfeszítéseket tettünk az oldal által gyűjtött információk biztonságos gyűjtésére.

Az űrlapokon megadott és oldalon keletkező adatok védelme érdekében SSL minősítést alkalmazunk a teljes weboldalon.Az oldal támadás elleni védelme érdekében prémium biztonsági szoftvert alkalmazunk, hogy ú.n. “brute force” és vírusos támadások ellen védjük a tárolt adatokat.

Időnként az üzleti tevékenységünk érdekében szükségszerű szolgáltató partnereink számára adatokat biztosítani (például tárhelyszolgáltató, futárcég, hírlevélküldő szoftver). Ilyen esetben mindig úgy járunk el, hogy az hatályos jogszabályi elvárásoknak megfeleljen.

6, MEGJEGYZÉS A SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓAN

Időnként szükségszerű bizonyos személyes adatokat megosztani bizonyos partnereinkkel a normál üzletmenet fenntartása érdekében:

-IT szolgáltatók, és a számítástechnikai rendszereken hibaelhárítást és karbantartást végző szolgáltatók

-Szakértői partnerek, mint ügyvédek, könyvelők, bankárok, biztosítók

-Kormányzati szervek, melyek  a tevékenységünkről kérnek beszámolást

A felhasználók adatait időnként az üzletmenet fenntartása érdekében szükségszerű megosztanunk az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívül szolgáltató partnerekkel. Az EGT-n kívüli országok sok esetben nem biztosítanak azonos szintű védelmet az adatoknak, ezért az európai törvények tiltják az adatok kivitelét, a megfelelő feltételek teljesülésének hiányában. Bármikor, amikor a személyes adatok az EGT-n kívülre kerülnek megtesszük a 4. pontban tárgyalt lépéseken felül az alábbiakat az adatok biztonságos kezelésének érdekében:

-Csak olyan országokba továbbítjuk az adatokat, amiket az Európai Bizottság adatbiztonság szempontjából megfelelőnek tart.

-Csak olyan USA bázisú szolgáltatásokat használunk, amik része az EU-US Privacy Shield elnevezésű adatbiztonsági kezdeményezésnek.

Ha a fentiek nem teljesülnek, a kifejezett hozzájárulását kérjük a felhasználóknak az adattranszfer megtételére. A hozzájárulás bármikor visszavonható.

Külső oldalakra vezető linkek

Ez az oldal időnként tartalmazhat külső oldalakra vezető linkeket, vagy az oldalba beágyazva találhatóak kódrészletek, amik külső szolgáltatások működését biztosítják.

Ezeknek a linkeknek a kattintása, vagy a beágyazott megoldások használata lehetővé teheti külső partnereknek, hogy adatokat gyűjtsenek a felhasználókról.

Bár mindent megteszünk a partnerek megfelelő átvizsgálása érdekében, de nincs irányításunk az ő adatvédelmi elveik felett, és nem vagyunk felelősek az ő adatkezelési elveikért.

7, ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

A felhasználók adatait mindig a szükséges minimum ideig tároljuk. Amikor a tárolás időtartamáról döntünk, figyelembe vesszük az adatok mennyiségét, jellegét és érzékenységét, és a kiszivárgásának potenciális hatását adatvédelmi incidens esetén.

Bizonyos esetekben anonimizált formában felhasználhatjuk az adatokat statisztikai célokra, ezen esetben tájékoztatás nélkül tároljuk korlátlan ideig az adatokat.

8, A LÁTOGATÓ JOGAI

A) Hozzáférés a személyes adatokhoz

Az oldal felhasználóinak jogában áll kérnie egy másolatot a minnamasszazs.hu által tárolt személyes adatokról. A kérés általános esetben ingyenesen teljesítésre kerül, a kérvényezés után 14 napon belül.

Ismételt, visszaélésszerű, indok nélküli adatkérvényezés esetén az Üzemeltető egy mérsékelt összeget számíthat fel az adatok biztosítására, és további időre lehet szükség az adatok biztosításához.

Továbbá az Üzemeltető kéri a személyazonosság bizonyítását az adatok kiadása előtt, megelőzendő a visszaélésszerű használatot. A személyes adatok kikéréséhez kérjük írjon levelet a info@minnamasszazs.hu email címre.

B) Tájékoztatás kérés

Az az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens

körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről tájékoztatást kérhet.

Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást. Többszöri, ismételt adatkérés esetén költségtérítést állapíthatunk meg.

C) Helyesbítés, zárolás, törlés

Mindnet megteszünk, hogy adatai pontosak, naprakészek é sértetlenek maradjanak, ezért változás esetén kérjük azt írásban jelezze felénk.

Zárolási és törlési igényét is kérjük írásban jelezze felénk. Zárolt személyes adatot kizárólag addig kezelünk, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Adat törlésre a következő esetekben kerülhet sor:

– kelése jogellenes,

– az érintett kéri,

– a kezelt adat hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható – feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki,

– az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt,

– azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte.

Helyesbítés, törlés vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén tájékoztatjuk a bírósági jogorvoslat és a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.

D) Tiltakozás

Tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség

teljesítéséhez, vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;

Tiltakozhat a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik; valamint törvényben meghatározott egyéb esetben.

Kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül

megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk és a döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

E) Hozzájárulás visszavonásához való jog

Ön jogosult arra, hogy az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását bármikor visszavonja. A hozzájárulást visszavonó nyilatkozata az adott adatkezelés egyértelmű megjelölése mellett érvényes. Ezt megteheti írásban felék, vagy COOKIE-k esetében a beállítások módosításával, felénk történő jelzés nélkül.

F) Korlátozáshoz való jog

Ön jogosult arra, hogy kérésére korlátozzuk az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

– vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, ameddig ellenőrizzük e a személyes adatok pontosságát;

– az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

– már nincs szükségünk a személyes adatokra adatkezelés céljából, de ön igényli azokat

jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy tiltakozott az adatkezelés ellen. Ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés a fentiek alapján korlátozás alá esik, az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy mástermészetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni. Az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatjuk.

G) Továbbításhoz való jog

Ön jogosult arra, hogy a rendelkezünkre bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az

adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa Ez abban az esetben lehetséges, ha az adatkezelés hozzájáruláson, vagy szerződésen alapul és az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jog a fentiek szerinti gyakorlása során az Ön jogosult, hogy – amennyiben technikailag megvalósítható,– kérje a személyes adatok adatkezelők közötti közvetlen továbbítását.

9. NAIH

Magyarországon az adatvédelemmel foglalkozó hivatalos szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH). A felhasználók az adatvédelemmel kapcsolatos jogaikról a NAIH honlapján tájékozódhatnak bővebben.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság,

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.,

Telefon: 06.1.391.1400,

Fax: 06.1.391.1410,

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

10. A jelen szabályzat módosítása

Szükség esetén módosíthatjuk a jelen szabályzatot. A jelen nyilatkozat módosítása esetén az új adatvédelmi gyakorlat a módosítást követő harminc munkanap múlva kerül bevezetésre. A módosítások követéséhez látogasson el időnként erre a weboldalra.