+3670 948 2885 | +3670 332 2915 info@minnamasszazs.hu

Ismerjen meg bennünket!

Kedves Látogató!

Minkó-Csontos Anna vagyok.

1991 óta (első diplomám megszerzésétől) egyetemi berkekben dolgoztam, közalkalmazotti jogviszonyban. 2004-től (az egyetemi könyvtár Ady téri beköltözésétől) 2013 agusztus 26-ig a Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtárában tájékoztató könyvtárosként, majd tájékoztató csoportvezetőként, PatLib Központ vezetőként, s a felmondásom előtti években szakirodalmi referensként tevékenykedtem.

2008-ban a Pannon Pakk 66 Szállító, Költöztető és Szolgáltató Kft. ügyvezetője lettem. 2013-tól óraadóként segítek a gyógy- és sportmasszőr képzésben és vizsgáztatásban.

Annak ellenére, hogy több mint 20 éve olyan munkáim és munkahelyeim voltak melyeket nagyon szerettem, s melyekben már kellő rutinnal és kellő elkötelezettséggel rendelkeztem, egyre erősebben vonzódtam a gyógyászat, a természetes gyógymódok, a masszázs felé.

2002 óta energia gyógyászattal is foglalkozom, mivel kerestem az alternatív gyógyászati lehetőségeket családtagjaim, s önmagam gyógyítására. Rövid idő alatt rengeteg pozitív visszajelzést és tapasztalatot sikerült gyűjtenem, így folyamatosan képeztem magam, ma már Tifár vagyok, s jelenleg is Reiki- és Arolo tanárként segítem a hozzám fordulókat.

Kíváncsiságomat nem elégítette ki ez az egy módszer, így beleástam magam a Szellemgyógyászat, a Pszichotronika, a Kristálygyógyászat, a Reflexológia és az Integrált Kranioszakrális Biodinamika rejtelmeibe is. Így találtam rá a masszázsok világára, mely egy csodálatos és hatékony módszer az egészség megőrzéséhez és helyreállításához.

Elvégeztem egy 2 éves gyógymasszőri iskolát, majd a sportmasszőri képesítést is megszereztem, aztán a thai masszőri felsőfokú oktatáson is sikeres vizsgát tettem. Folyamatosan továbbképzéseken, tanfolyamokon veszek részt. Elsajátítottam a Kinesio Tape technikát is, mely egy-egy sérült terület, vagy érintett izom támogatását, működésének helyreállítását segíti, valamint megtanultam a köpölyözést és a manuálterápiát is. Aztán tanfolyami keretek között ismerkedtem meg a homeopátia csodájával mely mellékhatások nélkül támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Több, mint 30 különböző képesítést sikerült szereznem, melyek egymásra épülnek vagy egymást kiegészítve segítenek egy holisztikus szemlélet kialakításában.

Ez a tanulási folyamat soha nem zárul le. Nem csak iskolarendszerű képzések során jutok újabb és újabb ismeretekhez, hanem sokat tanulok minden egyes vendégemtől is. Úgy érzem, ez az én világom, ebben vagyok igazán otthon.

Masszőri tevékenységemet egy szépség stúdióban kezdtem, majd sikerült saját üzletet nyitnom  2012 novemberében, Minna Masszázs Stúdió néven, Szegeden a Hajnal u. 4. szám alatt. 2013 augusztusában döntést kellett hoznom, s mivel már a masszőri tevékenységem is egész napi odafigyelést és személyes jelenlétet kívánt, ezért a 8 órás egyetemi munkaköröm megszüntetése mellett voksoltam.

A felsorolásból biztos kiderült, hogy a munkám a hobbim, így továbbra is nagy lelkesedéssel fogadok minden új információt, amivel fejleszthetem tudásomat.

Mivel Szegeden öt különböző intézményben is oktattam a gyógy- és sportmasszőröket, s jelenleg is tartok képzéseket, így sikerül mindig a legjobb tanítványokkal együtt dolgoznom.

Tudásom legjavát nyújtva, szeretettel várom Önt! Ismerje meg szolgáltatásaimat, kísérje figyelemmel akcióimat a facebook-on is!

Köszönöm érdeklődését!

Anna

Elérhetőségeink:

Minna Relax Stúdió: 6725 Szeged, Veresács u. 29.

Időpontfoglalás:

+36 (70) 332-2915

+36 (70) 948-2885

Email:

info@minnamasszazs.hu

Szolgáltatásaink:

  • Masszázsok
  • Masszázs oktatás
  • Kiszállás külső helyszínre
  • Coaching
  • Tanácsadás

Nyitvatartásunk:

A kezelésekre és képzésekre jelentkezés előzetesen történik.

Stúdióink munkatársai hétfőtől péntekig várják kedves Vendégeinket.

Időpont foglalásához kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, a megadott elérhetőségek valamelyikén.