+3670 948 2885 | +3670 332 2915 info@minnamasszazs.hu

Minna Masszázs Stúdió Szegeden

Kényeztetés a testnek és a léleknek

Masszázs, oktatások, képzések, coaching és gyakorlati órák.

Aroma Touch Technika

Aroma Touch Technika, természetes testi, lelki gyógyítás! 

Ha feltöltődésre vágysz, ezt ne hagyd ki!

doTerra (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terapeutikus Osztályú esszenciális olaj, melyet a világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező olajként ismertek el, ezért vezető szerepet tölt be a pozitív egészség megőrzési alternatívákban. A doTerra hitvallása a magas minőségi színvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. Ebbe a filozófiába illeszkedik a Dr David Hill által kidolgozott, minden kezdő és szakember számára elérhető módszer az AROMA TOUCH TECHNIK, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik.

A technikát négy szervezeti állandó megszólítására alkották meg:

– stressz,

– méreganyagok jelenléte,

– a gyulladás válasz (a gyulladás az immunrendszer láncreakción alapuló válasza egy fertőzésre vagy irritációra),

– a vegetatív egyensúlyvesztés.

Felismerve, hogy ezek a test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői, az Aroma Touch Technikát ezeknek a kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki.

A kezelés lépései és a hozzá felhasznált doTerra CPTG esszenciális olajok:

1. Stresszkezelés

Felhasznált olajok:

Balance esszenciális olajkeverék: Ez a szabadalmaztatott olajkeverék lucfenyő, rózsafa, fenyőtömjén és a kék varádics keveréke, mely meleg fás és föld illatával a központi idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása által jóléti érzetet teremt, megnyugtat és elősegíti a szervezet különböző rendszereiben a kiegyensúlyozottság állapotának létrejöttét.

Levendula: enyhülést hoz, elősegíti a relaxációt. A testre gyakorolt nyugtató és hangulatjavító hatása teszi tökéletessé

2. Immuntámogatás

Felhasznált olajok:

Teafa esszenciális olaj: baktérium, csiraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába.

On Guard esszenciális olajkeverék: A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat és a penészt.

3. Keringés javítás

Felhasznált olajok:

Aromatouch esszenciális olajkeverék melynek összetevőit a ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula éa a grapefruit a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

Deep Blue esszenciális olaj mely izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.

4. Homeosztázis

Felhasznált olajok:

Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és így a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.

A kezelést háton, talpon és kézen végezzük.

A kezelés ideje kb. 80 perc