+3670 948 2885 | +3670 332 2915 info@minnamasszazs.hu

Az Életviteli Klub VI. évadját új helyszínen nyitotta a KERT. Idén már a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár társszervezésében valósulnak meg ezek a rendezvények, a könyvtár Dóm téri épületében.

Első alkalommal a Dr. Fritz Péter, Társaságunk elnöke szerkesztésében, a Dialóg Campus Kiadó gondozásában megjelent Szellemi rekreáció című könyv bemutatóján vehettek részt az érdeklődők.

Dr. Szatmári Zoltán, a KERT alelnöke moderálta az eseményt, aki maga is hozzájárult a könyv komplexitásához egy fejezettel.

A szerzők közül még Minkó-Csontos Anna, Magyar Márton, Bács Ferenc és Szabó Attila emelte az est fényét értékes gondolataival, melyekből a résztvevők gazdagodhattak.

Az interaktív könyvbemutató során képet kaptunk a rekreáció fogalmáról, sokrétű értelmezéséről, ezek helyes és tévútra vivő változatairól, a rekreáció jelentőségéről napjainkban, a tartalom összeállításának szempontjairól, magáról a tartalomról, az egyes fejezetek témáinak jelentőségéről és helyéről a rekreációban, valamint a szerzők személyes viszonyulásáról a szellemi rekreációhoz.